fbpx

Helge-og tilkallingsvakter 2019/2020

Helge- og tilkallingsvakter ved Petter Dass-museet høst 2019/vår 2020
Petter Dass-museet ligger 20 km sør for Sandnessjøen sentrum. Museets beliggenhet, med sine vakre omgivelser og storslåtte arkitektur, gjør stedet til et spennende møtested. Museet har stor aktivitet med både arrangementer og utstillinger gjennom hele året. I den forbindelse ønsker vi å utvide vår helge- og tilkallingsstab. Mulighet for sesongansettelse sommeren 2020.

Resepsjon
Arbeidet består i salg- og kundebehandling. Resepsjonistene bidrar med omvisninger ved behov.

Margrethes kafé
Arbeidet består i servering, kundebehandling og enkel matproduksjon samt renhold med annet forefallende arbeid.

Kvalifikasjoner
Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i både norsk og engelsk. Man må kunne arbeide selvstendig, være pliktoppfyllende og punktlig.

Søknad sendes til daglig leder Irena Jovic.
e-post: irena.jovic@helgelandmuseum.no. Søknadsfrist fortløpende frem t.o.m. 1.oktober.

 

Månedens gjenstand

Månedens gjenstand

Gjennom hele året presenterer Petter Dass-museet ”Månedens gjenstand” som stilles ut i museets foajé. Gjenstanden presenteres også gjennom tekst og bilder i Helgelands Blad, og påfølgende måned flyttes utstillingen til Kulturbadet Bibliotek i Sandnessjøen for visning der.

Bokåret 2019 er en markering av at det i år er 500 år siden den første norske boka ble trykt. I den anledning vier Petter Dass-museet i 2019 særlig oppmerksomhet til museets boksamling, og presenterer utvalgte bøker fra samlingen under fanen ”Månedens gjenstand”.

Se våre webutstillinger av de utvalgte gjenstandene i 2019 her.