Helge-og tilkallingsvakter 2019/2020

Helge- og tilkallingsvakter ved Petter Dass-museet høst 2019/vår 2020
Petter Dass-museet ligger 20 km sør for Sandnessjøen sentrum. Museets beliggenhet, med sine vakre omgivelser og storslåtte arkitektur, gjør stedet til et spennende møtested. Museet har stor aktivitet med både arrangementer og utstillinger gjennom hele året. I den forbindelse ønsker vi å utvide vår helge- og tilkallingsstab. Mulighet for sesongansettelse sommeren 2020.

Resepsjon
Arbeidet består i salg- og kundebehandling. Resepsjonistene bidrar med omvisninger ved behov.

Margrethes kafé
Arbeidet består i servering, kundebehandling og enkel matproduksjon samt renhold med annet forefallende arbeid.

Kvalifikasjoner
Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i både norsk og engelsk. Man må kunne arbeide selvstendig, være pliktoppfyllende og punktlig.

Søknad sendes til daglig leder Irena Jovic.
e-post: irena.jovic@helgelandmuseum.no. Søknadsfrist fortløpende frem t.o.m. 1.oktober.