fbpx

Kåserikafé SKOLO

Fredag 3. mai kl. 12.00
KÅSERIKAFÉ: ”SKOLO”

I 2018 fikk den nedlagte skolen på Seløy nye eiere, som er i full gang med å utvikle bygget og konseptet sammen med blant annet anerkjente Tying tegnestue arkitekter. Ingrid Erøy og Remi Fagervik har lang erfaring som gründere og har flyttet fra Oslo til øya med døtrene. I 2005 startet de BLAFRE fra kjøkkenbenken og nå selges de fargeglade produktene i hele Norge og i flere land. Ingrid ble i 2011 tildelt Startknappen som årets kvinnelige gründer og er også kåret til Årets nyskaper, hun har erfaring som innovasjonsredaktør og kommersiell direktør. Remi er inspirator på sin hals og en handlekraftig produktutvikler og selger. Sammen har de også etablert gründerskole og er nå på nye eventyr på Helgelandskysten. I mai besøker de Petter Dass-museet for å fortelle om prosjektet. Følg prosjektet på deres Facebookside.
Gratis inngang.