fbpx


Torsdag 11.juni kl. 07:00-10:00
I SANDNESSJØEN SENTRUM: Byfrokost i Petter Dass´ ånd

Norges store dikterprest Petter Dass (1647-1707) blir hedret med Petter Dass-dagene på Alstahaug annet hvert år. Festivalen er en tradisjonsrik litteraturfestival, som siden 1983 har vært arrangert i Alstahaug kommune. Festivalen ble etablert etter initiativ fra Nordland Fylkeskommune, og sammen med Hamsun-dagene er dette landsdelens eldste litteraturfestival. I 2018 inngikk Helgeland Sparebank og Petter Dass-dagene et samarbeid der lokalbanken er festivalens hovedsponsor. I den forbindelse startet vår hovedsponsor en tradisjon med utefrokost i sentrum av Sandnessjøen, der befolkning og næringsliv kan møtes til en trivelig sammenkomst. Alle innbyggere og tilreisende er velkommen til en velfylt buffet 11.juni mellom kl. 07:00-10:00 på parkeringsplassen bak Kulturbadet i Sandnessjøen. Banken vil hedre alle kystens gode drivkrefter. Bankens egne ansatte stiller som kelnere.